xando-support-job-vacature.jpg

Support medewerker (m/v)

Xando is een succesvol en gecertificeerd Apple Authorised Reseller (AAR). We bieden innovatieve ICT-oplossingen voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Op ons kantoor in Zwolle werken verkoop, technische support, marketing, inkoop en financiële administratie nauwgezet samen om onze klanten te helpen en te adviseren bij de keuzes op het gebied van automatisering.

De afdeling technische support is onder andere verantwoordelijk voor het afhandelen van alle voorkomende (telefonische) technische vragen omtrent onze verkochte producten en diensten. Hiervoor zijn wij op zoek naar een support medewerker

De functie
Als support medewerker biedt je technische ondersteuning/oplossingen aan onze klanten, zowel telefonisch als via e-mail en support portalen. Je beheert en configureert desktop- en laptopsystemen en adviseert back-up/netwerkoplossingen. Je ondersteunt onze klanten met het beheer van apparaten middels een MDM-oplossing. Kennis en affiniteit met Apple producten is een voorwaarde, kennis van Microsoft is een pré. Je signaleert optimaliseringsmogelijkheden en stemt dit met de klant af. Je bewaakt tickets en handelt dit af volgens SLA.

Profiel kandidaat

  • Je bent resultaatgericht, probleemoplossend, zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent klantvriendelijke en kunt op een passend niveau met de klant communiceren
  • Je kan je goed bewegen in een divers team van technici en sales mensen
  • Je hebt een brede kennis van Mac OS en Apple hardware
  • Je hebt kennis en ervaring met het beheren, inrichten en onderhouden van moderne netwerkomgevingen
  • Je bent goed in zelfstandig werken, maar werken in team verband is ook geen probleem
  • Je volgt graag cursussen om je verder te ontwikkelen
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Ons aanbod

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een team met plezierige werksfeer. Wij bieden een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je standplaats is ons kantoor in Zwolle.

Informatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je tijdens kantoortijden contact opnemen met Edward Beemster via telefoonnummer 038 - 425 40 60. Voor meer informatie over Xando verwijzen wij naar de website.

Soliciteren

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken, dan nodigen wij je uit om je sollicitatie te sturen naar: werk@xando.nl. *Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.


shop
Onderwijs