Apple TV 4K

Een bioscoop die je zintuigen prikkelt.

Apple TV 4K w/ new Siri Remote - 32GB

Apple TV 4K, 2021

 • 4K HDR en Dolby Vision voor weergaloze beeldkwaliteit
 • Dolby Atmos voor indrukwekkend geluid dat de hele kamer vult
 • Op Apple TV+ zie je het beste van de allerbeste tv- en filmmakers; een jaar lang gratis bij aankoop van een Apple TV 4K
 • Nog meer plezier van je tv met Apple Arcade en Apple Music
 • Gebruik AirPlay om foto’s en video’s van je iPhone en iPad te bekijken op je tv
 • Gloednieuwe afstandsbediening met aanraakgevoelig klikvlak
 • Laat Siri films, series en games voor je opzoeken met de Siri Remote
 • Netflix, HBO NOW, Hulu, Amazon Prime Video en duizenden andere apps in de App Store
 • Ongestoord luisteren via twee sets AirPods

Inhoud verpakking:

 • Apple TV 4K
 • Siri Remote
 • Netsnoer
 • Lightning-naar-USB-kabel

Kies de opslagcapaciteit


€ 164,46 Excl

in3 paypal

tv 4K

Resoluut beter.

Met de nieuwe Apple TV 4K komen de allerbeste tv‑programma’s, je Apple services én al het materiaal van je Apple devices in hoge kwaliteit je huiskamer binnen.Samen vinden ze de perfecte kleurbalans.

Soms valt het niet mee om de beeld­kwaliteit van je tv helemaal perfect te krijgen. Maar dat is vanaf nu verleden tijd: Apple TV 4K kalibreert met behulp van je iPhone automatisch het beeld op je tv. Je richt gewoon je iPhone op het scherm, waarna vanzelf duidelijk wordt hoe series en films er eigenlijk uit horen te zien.Tv op z’n best.
Dat zie je goed.

Je komt ogen tekort. Of je nu een fan van kostuumdrama’s bent of liever naar de nieuwste hitseries kijkt, op Apple TV 4K vind je het beste dat apps als Netflix, Amazon Prime Video, MUBI en iTunes te bieden hebben. En natuurlijk ook de alom geprezen Apple Originals van Apple TV+, maar dat spreekt vanzelf.

Apple TV-app.
Apple Original-series en -films van Apple TV+. Duizenden films die je kunt kopen of huren. Allemaal op je eigen tv. in één app.

Geeft andere remotes het nakijken.
De nieuwe Siri Remote werkt snel, intuïtief en uiterst precies, allemaal dankzij het aanraakgevoelige klikvlak.Klik als je door alle titels in de Apple TV-app wilt browsen.

Swipe om door een lange playlist in Apple Music te scrollen.

Met een beweging rechtsom of linksom op de buitenste ring spoel je door of juist terug totdat je op het juiste punt bent aanbeland.

Aan de zijkant vind je een aparte knop voor Siri, net als op je iPhone. Je kunt dus ook gewoon even vragen om een film, serie, genre, acteur of nummer.Verander je
woonkamer in
een bioscoop.Apple TV+.
Er is genoeg te zien: bekroonde series, spannende drama’s, meeslepende docu's, entertainment voor kinderen, comedy’s en nog veel meer. En elke maand komen er nieuwe Apple Originals bij.Apple Music.
Meer dan 75 miljoen nummers om naar te luisteren. En videoclips om naar te kijken, van de jaren 80 tot de hits van vandaag. Allemaal op je Apple TV 4K. In de Songtekst-weergave kun je zelfs woord voor woord meezingen met je favoriete nummers.Apple Arcade.
Met Apple TV 4K komen alle Apple Arcade-games volledig tot hun recht, of je nu een hersenkraker probeert op te lossen, je een weg door een mythische wereld baant of eindeloos aan het rennen bent.Je grote scherm
heeft nog meer
te bieden.

Jouw Apple TV 4K kopen met de beste service!

Heb jij de perfecte Apple TV 4K gevonden? Bij Xando profiteer je van de beste service, zo kun je altijd telefonisch geholpen worden door onze support afdeling of stel je vragen aan een onze Apple-specialisten. Bestellingen boven de € 100,- worden gratis thuisbezorgd!shop
Onderwijs