Een Apple-apparaat inruilen bij Xando

Je hebt een Mac, iPad en/of iPhone, maar door alle verbeteringen in de nieuwe modellen vind je het wel tijd voor een nieuwe? Lever je Mac, iPad en/of iPhone in bij Xando en wij verrekenen de inruilwaarde op het nieuwe model! Neem dan je Mac, iPad en/of iPhone mee naar Xando en laat je Apple-apparaat taxeren. Onze medewerkers zullen de waarden van je inruil device bepalen.

Hoe ruil ik mijn Apple-apparaat in?

 1. Bestel jouw Apple-apparaat online en kies voor “afhalen Xando hoofdkantoor”
 2. Na het bestelproces ontvang je een e-mail met de orderbevestiging en tijd wanneer je jouw bestelling kunt afhalen.
 3. Je kan je bestelling op komen halen op het door ons gecommuniceerde tijdstip.
 4. Kom met jouw huidige Apple-apparaat naar Xando waar je jouw nieuwe Apple-apparaat wilt ophalen. Neem alle bijbehorende accessoires mee, zoals bijvoorbeeld de oplader.
 5. Laat een Xando medewerker jouw Apple-apparaat taxeren. Onderstaande inruilmodule geeft slechts een indicatie van de inruilwaarde.
 6. Na jouw akkoord op de taxatie door een Xando medewerker, wordt de inruilwaarde terug gestort op het door jouw doorgegeven rekeningnummer.

Let op!

Heeft u hulp nodig om uw gegevens over te zetten? Dat kan, hiervoor zal een aparte afspraak ingepland moeten worden. Voordat je jouw Apple-apparaat inruilt, kunnen we je helpen om alle data veilig te verwijderen.


Wanneer kan ik gebruik maken van de inruilservice?

Onze medewerkers bepalen de inruilwaarden aan de hand van een Grade systeem:

Grade A - Alles werkend, batterij boven de 75%, geen gebruikerssporen

Grade B - Alles werkend, batterij boven de 75%, met gebruikerssporen zoals krasjes en deukjes op de behuizing

Grade C - Batterij onder de 75%, met gebruikerssporen zoals krassen op het LCD, deukjes en krasjes op de behuizing

Grade D - Defecte onderdelen, vlekken in het LCD, imitatie onderdelen, batterij onder de 75%


Goed om te weten

 • De inruilwaarden worden regelmatig geüpdate. De prijs die door de Xando medewerker bepaald wordt is leidend.
 • OSX en iOS apparaten dienen met kabel en adapter ingeleverd te worden. iMac en iMac Pro dienen met alle bijgeleverde accessoires ingeleverd te worden.
 • Maak thuis altijd eerst een back-up van je data, zodat je jouw gegevens niet kwijtraakt.
 • Zorg er altijd voor dat ‘Zoek mijn iPhone/iPad/Mac’ uitgeschakeld is. Dat doe je via Instellingen (iOS) / Systeemvoorkeuren (Mac) - Wachtwoorden en accounts (iOS) / Internet-accounts (Mac) -> iCloud -- Zoek mijn iPhone/iPad/Mac.
 • Wanneer je Apple-apparaat onderdelen bevat die niet door Apple gecertificeerd zijn, of open is geweest bij een niet door Apple gecertificeerd servicepunt, dan wordt deze maximaal gewaardeerd op Grade D.
 • Mac computers zijn alleen in te ruilen vanaf 2011, IOS devices vanaf de iPhone 6s.


Momenteel is het nog niet mogelijk om iPod in te ruilen, in een later stadium zal deze ook ingeruild kunnen worden.


*Neem je Mac, iPad en/of iPhone mee naar Xando en wij verrekenen de inruilwaarden direct op je nieuwe aankoop. Alleen Xando medewerkers bepalen de waarden van je inruil device aan de hand van een grade systeem. De inruilwaarde is afhankelijk van de staat, het jaar en de configuratie van het device dat je inruilt. Niet alle devices komen in aanmerking voor een inruilwaarde. Xando behoudt zich het recht voor om, om welke reden dan ook, een device te weigeren of het aantal te beperken. De waarde van je huidige device wordt in mindering gebracht op de aanschafprijs van een nieuw product. Bestellingen en aankopen die niet voldoen aan de gestelde voorwaarden zullen niet worden uitgevoerd. Voordelen combineren is niet mogelijk. Afwijkingen in prijzen, tekst en afbeeldingen voorbehouden. TM en © 2022 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple is geen deelnemer noch sponsor van deze promotie.


shop
Onderwijs