Uw vertrouwde
Apple partner.


De wereld verandert snel, en dat geldt ook voor het bedrijfsleven. De hardware, software en diensten van Apple werken naadloos samen en geven je medewerkers alle middelen in handen om waar dan ook hun werk te doen.

Groot vermogen, hoge productiviteit.

De hardware, software en diensten van Apple werken naadloos samen. Je kunt op Mac aan een project beginnen en het afmaken op je iPad.

Xando biedt meer
dan alleen devices.

Wist je dat Xando ook een gespecialiseerde zakelijke afdeling heeft? Onze accountmanagers helpen je persoonlijk en adequaat bij het adviseren van de juiste Apple oplossing om zo de juiste offerte voor u samen te stellen.

Kopen

We helpen je de beste, meest voordelige oplossing te vinden voor je bedrijf, of dat nu een kleine eenmanszaak is of een grote onderneming.

Neem contact met ons op
voor een vrijblijvende offerte!

Wij combineren Apple-apparaten en bedrijfsapplicaties met zakelijke dienstverlening. Daar zijn we goed in. We koppelen de kracht van Apple-apparaten aan hoogwaardige service en support vanuit één vast aanspreekpunt. Door naadloze integratie met apps van professionele applicatiepartners, kunnen wij u innovatieve zakelijke mogelijkheden bieden.