Apple apparaten beheer Xando

Device beheer

Dé partner voor configuratie, training, support, beheer en hardware!

Het gebruik van mobiele apparaten is vandaag de dag wijd verspreid in de meeste organisaties en het aansluiten van deze organisaties met IT ervaring is wat we doen bij Xinca. Onze service kan helpen bij het geven van een bijzondere ervaring om bedrijven te helpen hun doel te bereiken.

Wat voor zaak het ook is, de private en publieke sector vereist IT. Xinca is de oplossing die je nodig hebt voor mobiel onderhoud. We realiseren ons dat mobiele apparaten grote beloften voor je bedrijf houden, dus we geven je de middelen om die te verkennen.

Het mooie aan Xinca is dat wij jou de middelen voor het beheer van apparaten met behulp van een eenvoudige webinterface geven, waardoor de noodzaak voor onze premise servers of software downloads weg genomen zijn.

Mobile Device Management

Stroomlijn je distributie dankzij een Mobile Device Management (MDM)-oplossing.

Plaats apps of boeken snel en eenvoudig in de handen van gebruikers via een MDM-oplossing. Je kunt apps of boeken in volume kopen, en deze vervolgens toewijzen aan gebruikers op iOS 7 of nieuwer of op OS X 10.9 of nieuwer via een Mobile Device Management (MDM)-oplossing. Wanneer je een app aan je gebruikers toewijst, kunnen zij deze op al hun apparaten gebruiken. Wanneer zij de app niet langer nodig hebben of wanneer zij jouw organisatie verlaten, kun je de app aan iemand anders toewijzen.

Het Device Enrollment Program (DEP)

Het Device Enrollment Program (DEP) maakt deel uit van de Apple Deployment Programs (ADP), waarmee bedrijven en onderwijsinstellingen gemakkelijk iOS- en OS X-apparatuur kunnen implementeren en configureren. DEP biedt een snelle, gestroomlijnde manier om iPads, iPhones en Macs die in het bezit van de instelling zijn, te implementeren als deze rechtstreeks zijn afgenomen bij Apple of deelnemende erkende Apple resellers of netwerkaanbieders.


shop
Consument
shop
Onderwijs