Circulair

Gecertificeerde reparatie

Werkt een van de Apple-producten niet naar behoren? Of is het scherm van de iPhone van een van je medewerkers kapot gegaan? Xando heeft een gecertificeerde Apple-reparatie-afdeling.

De Xando technici voldoen aan de hoogste eisen die Apple stelt aan service en reparatie en zijn ook door Apple opgeleid. Ze kennen de producten als geen ander. Bij reparaties gebruiken ze altijd originele Apple-onderdelen en de reparatietijd is kort. Als je device binnen de garantie valt, repareren we het natuurlijk zonder extra kosten.

Wil je je meer zekerheid, bijvoorbeeld een langere garantieperiode? Met de verschillende AppleCare pakketten kun je je standaardgarantie uitbreiden en je apparatuur tegen schade, verlies en diefstal verzekeren. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Financiële modellen

Apple-devices zijn in aanschaf wat duurder dan de meeste andere merken. Dat kan een drempel zijn als je met je organisatie wilt overstappen op Apple. Maar we hebben goed nieuws: onder de streep zijn Apple-devices juist goedkoper! 

Om te beginnen gaan ze lang mee en hebben ze een hoge restwaarde. De hard- en software is daarnaast betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, waardoor minder support nodig is voor je medewerkers. Tot slot is de mogelijkheid van centraal beheer van je mobile devices kostenbesparend. Je verdient de investering dus zo weer terug.

Omdat de aanschaf van Apple-apparaten voor je hele organisatie een flinke investering kan zijn, bieden wij verschillende flexibele financiële modellen met lage, vaste maandlasten. Zo wordt de financiële drempel aanzienlijk lager.

Apple leasing

In de huidige economie is de toegang tot producten belangrijker dan het daadwerkelijke bezit ervan. Want waarom zou je betalen voor bezit, terwijl je de apparaten alleen maar wilt gebruiken? We zien dan ook een verschuiving van investeringsmodellen naar operationele modellen. In dit kader is het leasen van Apple apparatuur een interessante optie. Je hebt altijd de nieuwste apparaten in huis en hebt geen hoge aanschafkosten. Xando heeft leaseoplossingen voor een termijn van 2, 3 of 4 jaar. Je betaalt een vast maandbedrag, waarin de inruilwaarde aan het eind van de looptijd vooraf is verdisconteerd. Het maandbedrag blijft hierdoor laag.

Begin met het leasen van Apple en neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek!

Terugkoop

De apparatuur van Apple gaat lang mee. Maar er komen ook steeds nieuwe modellen uit met interessante nieuwe features. Wil je overstappen op nieuwe modellen, terwijl je oude apparatuur nog prima functioneert? Wij kopen graag je oude apparatuur terug tegen een aantrekkelijke inruilprijs.

Devices inruilen

Producten van Apple gaan heel lang mee, en de software wordt regelmatig geüpdatet. Maar er komt een keer een moment dat je je apparatuur (deels) wilt vervangen. Als je overstapt op nieuwe apparatuur, kun je de oude devices bij ons inruilen. De inruilwaarde van je huidige apparaten wordt dan direct verrekend met de aanschafwaarde van de nieuwe.

Als je leasecontract het einde van de looptijd nadert, kijken we samen naar het vervolg. Je kunt de hardware afkopen, maar je kunt ook het contract verlengen. Wil je altijd werken met de nieuwste technologie? Geen probleem. Je verkoopt je oude apparaten weer aan ons en wij leveren je de allernieuwste producten. Life Cycle Management in optima forma.

En wat als je apparaten zodanig aan vervanging toe zijn dat ze niet meer bruikbaar zijn? Je oude hardware is gemaakt van duurzame materialen die gerecycled kunnen worden. Het heeft dus altijd zin om je oude apparaten in te ruilen. En vaak krijg je er nog meer voor terug dan je denkt!

Altijd up-to-date

Voor de iPhone, iPad en Mac heeft Apple eigen besturingssystemen, macOS, iOS en iPadOS. De software daarvoor ontwikkelt Apple ook zelf. Alle programma’s werken daarom perfect met elkaar samen. Alle apps worden uitgebreid getest op betrouwbaarheid en veiligheid voordat je ze in de App Store kunt downloaden.

Het is heel belangrijk dat je software up-to-date blijft. Dat zorgt er namelijk niet alleen voor dat je de nieuwste functies kunt gebruiken, maar updates verbeteren ook de stabiliteit, de prestaties en de beveiliging de apparatuur. In updates worden namelijk eventuele bugs of beveiligingslekken uit oude versies opgelost.

Je kunt je updates automatisch ophalen, zodat je apparaten altijd up-to-date zijn. Het MDM-systeem verschaft je een overzicht van alle beschikbare updates en je kiest zelf het tijdstip waarop je ze laat uitvoeren. Updates kun je maximaal 90 dagen uitstellen, bijvoorbeeld om de apps eerst te testen.

Financieel

Financieel

Een flexibele financiering voor jouw bedrijf.

Meer lezen »

Beheer

Beheer

Beheer van Apple-devices voor je bedrijf.

Meer lezen »

Circulair

Circulair

Ruil ’m in. Goed voor jou, goed voor de planeet.

Meer lezen »

Netwerk

Netwerk

Betrouwbare en veilige netwerkoplossingen.

Meer lezen »

Support

Support

Service en support van Apple professionals.

Meer lezen »

shop
Zakelijk