Alles onder controle met
Apple Business Manager

Apple Business Manager (ABM) is een eenvoudig online portaal die je helpt bij de implementatie van Mac, iPad, iPhone en Apple TV binnen jouw organisatie. Het is dé plek om werknemers toegang te geven tot Apple-diensten, de inschrijving van devices te configureren en apps, boeken en software te kopen en distribueren.Het DEP reseller-ID van Xando is:

22841B0

Nieuw apparaat, direct bedrijfsklaar

Het Device Enrollment Program (DEP) is tegenwoordig een onderdeel van ABM. Het koppelt iPad, iPhone, Mac en Apple TV, wanneer deze voor de eerste keer opstart, automatisch aan het MDM-systeem van jouw organisatie. Hierdoor hoeft de gebruiker (en de IT-afdeling) geen handelingen meer te verrichten. Het MDM-systeem configureert automatisch zaken als e-mail, wifi, apps en andere instellingen. Zo is iPad, iPhone, Mac en Apple TV uit de verpakking direct gebruiksklaar.

ABM-account aanmaken

Om Xando toe te voegen aan jouw Apple Business Manager-account en devices via het Device Enrollment Program (DEP) automatisch te koppelen, volg je de stappen van onze handleiding.

Download handleiding »

Zelfwerkende
MDM-aanmelding

Je Apple-toestellen kunnen vooraf zo worden geconfigureerd dat zij zich automatisch aanmelden bij je MDM-server. Hiermee garandeer je dat apparaten worden geconfigureerd volgens de vereisten van jouw organisatie, maar óók dat al jouw medewerkers de juiste instellingen op hun apparaten krijgen.

Volume Purchase Program (VPP)

Apps en boeken kopen

Dankzij de combinatie van Apple Business Manager en je MDM-oplossing kun je middels het Volume Purchase Program (VPP) apps en boeken in bulk aankopen en toewijzen aan de gebruikers. Jouw organisatie blijft altijd eigenaar van de gekochte apps. Je kunt de apps die je aankoopt via ABM altijd terug intrekken en toewijzen aan andere apparaten of gebruikers.

Bedrijfsgegevens & privacy

Beheer alleen wat nodig is

Met Apple kies je eenvoudig de implementatieoptie die optimaal is afgestemd op de behoeften van je organisatie. Met gebruikers­inschrijving bescherm je niet alleen je bedrijfsgegevens, maar ook de privacy van werknemers die hun eigen device gebruiken op het werk. Met supervisie en device-inschrijving hebben IT-teams meer controle over devices die eigendom zijn van de organisatie.

Veiligheid en continuïteit

Een Apple-product in ABM zal altijd gekoppeld blijven aan jouw organisatie en daardoor altijd traceerbaar en zichtbaar blijven – zelfs na een volledig softwareherstel. Dit maakt hem een stuk minder interessant voor diefstal. Naast het leveren van iPads, iPhone en Mac, begeleidt Xando jou graag bij het gebruik van ABM. Ook ondersteunen we bij de koppeling van je nieuwe of huidige MDM-systeem.

Gestroomlijnde configuratie-assistent

Met Apple Business Manager is het voor gebruikers nóg eenvoudiger om hun eigen iOS-apparaten en Macs te configureren. Als je een MDM-oplossing gebruikt om je apparaten in te stellen, helpt de ingebouwde configuratieassistent het activeringsproces uit te voeren. Je kunt de configuratieassistent nog efficiënter laten werken door aan te geven dat bepaalde schermen worden overgeslagen.

Kom meer te weten over onze ABM en hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen. Neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek!

Financieel

Financieel

Een flexibele financiering voor jouw bedrijf.

Meer lezen »

Beheer

Beheer

Beheer van Apple-devices voor je bedrijf.

Meer lezen »

Circulair

Circulair

Ruil ’m in. Goed voor jou, goed voor de planeet.

Meer lezen »

Netwerk

Netwerk

Betrouwbare en veilige netwerkoplossingen.

Meer lezen »

Support

Support

Service en support van Apple professionals.

Meer lezen »

shop
Zakelijk