Xando is per 1 januari overgegaan in Pro School. Ben je een zakelijke Xando klant? Neem contact op met Pro Warehouse »

Xando Starters Lease

Apple leasen als
startende ondernemer.

MacBook Air & MacBook Pro

ZZP’er en MKB’er

Ben jij een startend bedrijf, een ZZP’er of MKB’er? Heb je net alles tot in de punten uitgewerkt voor jouw bedrijf, logo en website laten ontwerpen, dure verzekeringen afgesloten, bedrijfsauto aangeschaft of product voorraad ingekocht? Dan begrijpen wij dat er weinig financiële ruimte over blijft voor de aanschaf van goede Apple-devices!

Wij bieden startende bedrijven de kans om de benodigde Apple-devices voor jouw bedrijf te leasen! Zo hoef jij niet in één keer een grote aanschaf te doen en betaal je het maandelijks af.

Hoe kom je in aanmerking voor
de
Xando Starters Lease?

Jouw bedrijf moet minimaal 3 maanden ingeschreven staan zijn bij de Kamer van Koophandel (KVK). Als dit het geval is wordt er een persoonlijk of telefonisch intake gesprek gehouden om de behoefte te inventariseren, tijdens dit gesprek wordt er ook gevraagd om twee betaalde facturen aan te leveren! Na het gesprek wordt er een controle gedaan op een negatieve BKR-registratie, eenmanszaak en VOF. Als alles akkoord en gecontroleerd is hoor je binnen 24 uur of je Starters Lease akkoord is bevonden!

Beeldscherm, muis, stand en hub nodig? Lease ze direct mee.

Wat is er nou mooier dan een volledige werkplek? Een volledige werkplek als starter, ZZP'er of MKB te kunnen leasen! Accessoires kunnen zeker niet ontbreken in een goede werkplek, maar niet elke starter denkt hier direct bij aanschaf van het Apple-device over na ook omdat het device zelf al een grote uitgave is. Xando biedt de mogelijkheid om al je benodigde accessoires direct mee te leasen zodat jij en jouw bedrijf een complete werkplek tot beschikking hebben!Voordelen van de
Xando Starters Lease

Vast all-in maandtarief

24 of 36 maanden leasen

Geen restschuld of aanbetaling

Binnen 24 uur een go/no-go

Accessoires mee leasen

Geen grote investering

Professionele Apple Support

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de Xando Starters Lease? of wil je met de tijd mee gaan binnen de zakelijk wereld, wij komen graag met je in contact om de voordelen te bespreken. Neem vrijblijvend contact op met een van onze Apple-specialisten!

Financieel

Financieel

Een flexibele financiering voor jouw bedrijf.

Meer lezen »

Beheer

Beheer

Beheer van Apple-devices voor je bedrijf.

Meer lezen »

Circulair

Circulair

Ruil ’m in. Goed voor jou, goed voor de planeet.

Meer lezen »

Netwerk

Netwerk

Betrouwbare en veilige netwerkoplossingen.

Meer lezen »

Support

Support

Service en support van Apple professionals.

Meer lezen »